Skip to main content

Kontaktirajte nas

Upisom osobnih podataka na za to predviđena polja na web stranicama potvrđujete da ste svoje osobne podatke dobrovoljno stavili na raspolaganje te da dozvoljavate da ih Elita plus d.o.o (Voditelj osobnih podatka) koristi isključivo u svrhu u koju su podaci dani. Prilikom upisa osobnih podataka na za to predviđena polja na web stranicama, uputit ćemo Vas na Informacije o zaštiti podataka kako biste se upoznali sa svojim pravima u odnosu na zaštitu Vaših osobnih podataka.
Opća uredba o zaštiti podataka predviđa sljedeća prava: pravo da budete informirani o obradi vaših osobnih podataka, pravo na ispravak netočnih podataka, pravo na brisanje i ograničenje obrade, pravo na prenosivost te pravo na prigovor.
Za sva pitanja i ostvarivanje prava u obradi vaših podataka možete nas kontaktirati na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., putem  telefonskog broja +385 (0)1 6314-290 ili na  adresu sjedišta tvrtke: Ulica kneza Ljudevita Posavskog 34, 10000 Zagreb, s napomenom "za Službenika za obradu podataka".
Prigovor vezan za vaše osobne podatke možete uputiti i nadzornom tijelu za zaštitu osobnih podataka, odnosno Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP).
Prije slanja upita za osiguranje  ili upita/prijave/molbe za zapošljavanje potrebno je pročitati sljedeće: Informacije o obradi podataka  i Informacije o obradi podataka u svrhu zapošljavanja.

Powered by BreezingForms

Kontakt

  • ELITA plus d.o.o.

  • Kneza Ljudevita Posavskog 34, Zagreb
  • OIB: 95404089932

  • Telefon: 01/6314-290
  • Mobitel: 099/2199-151
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Radno vrijeme: 08-16 (radnim danom)

Pratite nas