Ako tražite posao i nove životne izazove, nalazite se na pravom mjestu. Nudimo Vam najbolji posao na svijetu, posao zastupnika u osiguranju. Zašto je to najbolji posao?

- fleksibilno radno vrijeme

Neprocjenjivo je imati mogućnost da svoje privatne i poslovne obveze možete usklađivati prema vlastitim potrebama. Vaša obveza prema poslu svakako postoji no ona nije vezana za određeni period dana ili tjedna. Fleksibilno radno vrijeme je san svakog zaposlenika.

- neograničena zarada

Iznos koji ćete zaraditi ovisi isključivo o Vašem trudu i Vašim sposobnostima. Vi ste sami sebi šef i sami sebi postavljate krajnje ciljeve. Elita plus Vam maksimalno pomaže na tom putu.

- osiguran mentor i kontinuiran trening

Sve se u životu mijenja. Ono što smo naučili danas već za kratko vrijeme je zastarjelo, stiže neki novi proizvod ili neka nova zakonska odredba. Kako bi bio vjerodostojan i profesionalan, zastupnik mora imati sve informacije. Za razvoj zastupnika se brine mentor i naš stručni edukacijski tim.

- osiguran prostor i oprema za rad

Za Vaš uspjeh u karijeri osiguran je uredski prostor i parking u našoj garaži.

- team building programi i motivacijska putovanja

Zarada je glavna motivacija no, ponekad, nakon određenog vremena klonemo i potreban nam je neki novi poticaj, neka dodatna energija. Stoga za zastupnike svake godine organiziramo team building programe i motivacijska putovanja u neko od poznatih odredišta diljem svijeta. Na našim putovanjima za zastupnike je sve besplatno.

- dinamičan posao - neprekidno u pokretu

Sve studije pokazuju da je dugotrajno sjedenje štetno za ljudsko zdravlje. Posao zastupnika je posao tijekom kojeg ste stalno u pokretu, a vrijeme provedeno za radnim stolom je minimalno.

- spoznaja da radite human posao

Zapitajte se što je Vama u životu najvažnije. Od svih osoba kojima smo postavili ovo pitanje dobili smo uvijek isti odgovor - SIGURNOST. To je, zapravo, ono što mi radimo. Pružamo našim klijentima financijsku sigurnost za slučaj nezgode, bolesti, smrti, krađe, požara, poplave, ... Kupnjom naših proizvoda naši klijenti kupuju miran san i zato je naš posao, zapravo, human posao.

Vremenska linija napredovanja

Teoretski trening

1. etapa - 15 dana

Teoretski i praktični trening uz mentora

2. etapa - 15 dana

Praktični trening s mentorom u uredu i izvan njega

3. etapa - 30 dana

Samostalni rad s oslanjanjem na mentora

4. etapa - 30 dana

Samostalni rad ...

→ 

Napomena: Ova vremenska linija je školski primjer tijeka edukacije i osamostaljivanja zastupnika, međutim, obzirom da je svaka osoba različita i ova vremenska linija je podložna promjenama te ju prilagođavamo svakom našem zaposleniku ponaosob.

Tražite posao?

ASISTENT U PRODAJI

Odgovorna si i ambiciozna mlada osoba, spremna za prve poslovne izazove?
Tražiš dinamičan posao koji nudi edukaciju, bonuse i mogućnost napredovanja?
Tražimo nove, mlade kolege koji će uz potporu mentora iskoristiti svoj puni poslovni potencijal.
Javi nam se na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. s naznakom "za posao".

Kontakt

  • ELITA plus d.o.o.

  • Kneza Ljudevita Posavskog 34, Zagreb
  • OIB: 95404089932

  • Telefon: 01/6314-290
  • Mobitel: 099/2199-151
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Radno vrijeme: 08-16 (radnim danom)

Pratite nas