Ako tražite posao i nove životne izazove, nalazite se na pravom mjestu. Nudimo Vam najbolji posao na svijetu, posao zastupnika u osiguranju. Zašto je to najbolji posao?

- fleksibilno radno vrijeme

Neprocjenjivo je imati mogućnost da svoje privatne i poslovne obveze možete usklađivati prema vlastitim potrebama. Vaša obveza prema poslu svakako postoji no ona nije vezana za određeni period dana ili tjedna. Fleksibilno radno vrijeme je san svakog zaposlenika.

- neograničena zarada

Iznos koji ćete zaraditi ovisi isključivo o Vašem trudu i Vašim sposobnostima. Vi ste sami sebi šef i sami sebi postavljate krajnje ciljeve. Elita plus Vam maksimalno pomaže na tom putu.

- osiguran mentor i kontinuiran trening

Sve se u životu mijenja. Ono što smo naučili danas već za kratko vrijeme je zastarjelo, stiže neki novi proizvod ili neka nova zakonska odredba. Kako bi bio vjerodostojan i profesionalan, zastupnik mora imati sve informacije. Za razvoj zastupnika se brine mentor i naš stručni edukacijski tim.

- osiguran prostor i oprema za rad

Za Vaš uspjeh u karijeri osigurani su praktično i oku ugodno uređeni uredski prostori opremljeni računalom, telefonom, naravno, grijani i klimatizirani grijanjem i klimom. Za Vas je rezerviran i parking u našoj garaži.

- team building programi i motivacijska putovanja

Zarada je glavna motivacija no, ponekad, nakon određenog vremena klonemo i potreban nam je neki novi poticaj, neka dodatna energija. Stoga za zastupnike svake godine organiziramo team building programe i motivacijska putovanja u neko od poznatih odredišta diljem svijeta. Na našim putovanjima za zastupnike je sve besplatno.

- dinamičan posao - neprekidno u pokretu

Sve studije pokazuju da je dugotrajno sjedenje štetno za ljudsko zdravlje. Posao zastupnika je posao tijekom kojeg ste stalno u pokretu, a vrijeme provedeno za radnim stolom je minimalno.

- spoznaja da radite human posao

Zapitajte se što je Vama u životu najvažnije. Od svih osoba kojima smo postavili ovo pitanje dobili smo uvijek isti odgovor - SIGURNOST. To je, zapravo, ono što mi radimo. Pružamo našim klijentima financijsku sigurnost za slučaj nezgode, bolesti, smrti, krađe, požara, poplave, ... Kupnjom naših proizvoda naši klijenti kupuju miran san i zato je naš posao, zapravo, human posao.

Vremenska linija napredovanja

Teoretski trening

1. etapa - 15 dana

Teoretski i praktični trening uz mentora

2. etapa - 15 dana

Praktični trening s mentorom u uredu i izvan njega

3. etapa - 30 dana

Samostalni rad s oslanjanjem na mentora

4. etapa - 30 dana

Samostalni rad ...

→ 

Napomena: Ova vremenska linija je školski primjer tijeka edukacije i osamostaljivanja svakog zastupnika, međutim, obzirom da je svaka osoba različita i ova vremenska linija je podložna promjenama te ju prilagođavamo svakom našem zaposleniku ponaosob.

Tražite posao?

Kontakt

  • ELITA plus d.o.o.

  • Kneza Ljudevita Posavskog 34, Zagreb
  • OIB: 95404089932

  • Telefon: 01/6314-290
  • Mobitel: 099/2199-151
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Radno vrijeme: 08-16 (radnim danom)

Pratite nas