Početna
Vizija i misija
Karijera i nagrade
Školovanje
Putovanja
Osiguranje
osiguranje fizičkih osoba
osiguranje pravnih
osoba
što sve trebate znati o
osiguranju
Rječnik pojmova iz
osiguranja
Fotogalerija
Naši zastupnici
Naši uredi
Kontakt
Zaposlenje
Linkovi
Mogućnost zapošljavanja

Dobro došli na stranice Elite plus

Ako tražite posao, došli ste na pravo mjesto. Nudimo dinamičan posao prodaje osiguranja koji se sastoji od rada u uredu, kontakata sa klijentima i putovanja. Visina Vaše plaće ovisi isključivo o Vama. Ovo je najpošteniji mogući poslovni odnos - onoliko koliko se trudite toliko ćete zaraditi. Mi smo tu da Vam pomognemo svojim znanjem i iskustvom. U početku će biti teško, trebate puno učiti i truditi se, biti će i neuspjeha, ali, ako ste odlučili da želite raditi ovaj posao, nakon napornijeg početka dolaze mjeseci kada se posao stabilizira i vaša zarada počinje povećavati.

Evo što o ovom poslu kažu neki od naših najuspješnijih prodavača:

POSAO NA "AUTOPILOTU"

"Lijepi pozdrav, zovem se Miroslav Markić, u ovom poslu sam od 1989. godine. Prije toga sam bio tehnički rukovoditelj u jednom strojarskom poduzeću, no nisam bio zadovoljan. Trebao mi je dinamičan posao i sloboda. Po preporuci prijatelja došao sam na seminar za prodavača osiguranja i odmah se dogodio taj klik. Od tada pa sve do danas ja sam sretan čovjek koji radi posao sa zadovoljstvom. Na početku nije bilo lako, trebalo je razbiti led i naviknuti se na novi posao, no vrlo brzo sam naučio tehniku rada i danas se mogu pohvaliti da klijenti zovu mene. Stavio sam posao na „autopilota“. Sa Elitom plus sam proputovao cijeli svijet i dobio auto na trajno korištenje. Nakon toliko godina rada ne pomišljam na promjenu posla. Prodaju osiguranja ću raditi do odlaska u mirovinu."


RADIM ZA KLIJENTE, A KLIJENTI RADE ZA MENE

"Poštovani novi suradnici, zovem se Vinka Mazalin. U Eliti plus radim od 2004. godine. Prije toga sam se bavila prodajom kućanskih aparata i zbog njihove velike težine sam ozlijedila kičmu i imala velikih zdravstvenih problema. Danas me zdravlje dobro služi, a najteža stvar koju u ovom poslu moram nositi je elegantna ženska poslovna torba. U ovom poslu mi odgovara sve. Vrlo rado obavljam telefonski dio posla, a posebno mi je zadovoljstvo kontaktirati stare klijente. Odlazak na prodajni razgovor me također veseli jer na taj način upoznajem nove ljude, nova mjesta i nove sredine. Postavila sam posao tako da „radim“ za klijenta, a plaću dobivam od Elite plus. Klijent mi je na prvom mjestu i svaku policu radim po njegovoj mjeri. Klijenti to vole i prepoznaju i vraćaju mi to svojom vjernošću. Zadovoljstvo klijenta mi je važnije od visine plaće. Tako postavljena poslovna logika mi donosi višestruke koristi. Imam vjerne klijente koji me preporučuju svojim poznanicima. Ja radim za moje klijente, a moji klijenti rade za mene. Ovaj posao daje nešto što Vam ne može pružiti niti jedan drugi „uredski“ posao, a to je sloboda. Nema fiksnog radnog vremena pa sve privatne obaveze obavljam a da ne moram od direktora tražiti izlazak sa posla ili slobodan dan. Mogu slobodno reći da je ovo posao iz snova."


POSAO MI JE POSTAO ZADOVOLJSTVO

"Zovem se Vanja Pavleka, u Eliti plus sam od 2012. godine. Do dolaska u Elitu radila sam kao prodavačica u jednom trgovačkom centru. To je doista bio posao iz noćne more. Na posao sam odlazila vesela, a sa posla sam se vraćala u očajnom stanju. Bilo je tu svega, a najviše mi je smetao svakodnevni mobing. Kada je kap prelila čašu, dala sam otkaz. Sreća uvijek prati hrabre i odvažne pa je tako, preko poznanika, stigla preporuka za posao u Eliti plus. U tom trenutku nisam imala što izgubiti, a znam da zvuči nevjerojatno, dobila sam puno više nego sam mogla zamisliti. Ovaj posao je druga galaksija u odnosu na trgovački centar. Od kako sam tu došla niti jednog dana nisam požalila. Vesela radna atmosfera, osoblje koje je uvijek spremno pomoći i od kojeg sam puno naučila, starije kolege koje nesebično dijele savjete, …neki su od razloga zašto sam tu. Posao mi je postao zadovoljstvo, a najveća sreća su odlična putovanja koja Elita plus organizira svake godine. Ukoliko ste nezadovoljni svojim poslom, ne čekajte više niti dana, znajte, uvijek može biti bolje."

Ukoliko se još niste odlučili mi ćemo Vam pomoći da što prije donesete odluku.

Ako odmah ispunite ovaj obrazac i pošaljete nam svoje podatke za vrijeme trajanja ove akcije, dobivate sudjelovanje na našem Osnovnom seminaru, poslovnu torbu i sve materijale potrebne za rad - BESPLATNO.

Javite se i usmjerite svoj život ka uspjehu.

Ime
Prezime
Adresa
Mjesto
E-mail
Kontakt broj telefona
Zanimanje
Stručna sprema
Starost
Iskustvo u prodaji osiguranja (da/ne)
Tražite
Posjedovanje vozačke dozvole (b kategorija)
Koliku plaću očekujete
Napomena / Komentar / Pitanje