Početna
Vizija i misija
Karijera i nagrade
Školovanje
Putovanja
Osiguranje
osiguranje fizičkih osoba
osiguranje pravnih
osoba
što sve trebate znati o
osiguranju
Rječnik pojmova iz
osiguranja
Fotogalerija
Naši zastupnici
Naši uredi
Kontakt
Zaposlenje
Linkovi
Putovanja

Naša putovanja ubrajaju se u nagrade, ali su, istovremeno, i velika motivacija našim uspješnim suradnicima. Svake godine imamo barem dva putovanja.

U proteklim godinama smo posjetili New York, Miami, Pariz, London, Beč, Prag, Rio de Janeiro, Kuala Lumpur, Rim, Lisabon, Budimpeštu, proputovali smo Škotsku, Egipat, Meksiko, Kubu, Tajland, Andaluziju, Azurnu obalu i ljetovali u Antaliji, na Baliju i na Rodosu.
Tijekom 2008. godine bili smo u Jordanu i Izraelu te u egipatskom ljetovalištu Sharm el Sheikh. U 2009. posjetili smo Rim i odmarali na Karibima, a početkom 2010. krstarili smo meksičkom obalom te nešto kasnije ljetovali smo u Tunisu. U lipnju 2011. bili smo u Grčkoj, u 2012. krstarili Mediteranom, a u 2013. posjetitli smo Istanbul. 2014. nas je povela na Ohrid, a 2015. godine sunčali smo se u Palma de Mallorci.

Možda biste htjeli putovati s nama, jer mi putujemo uvijek avionom i odsjedamo u luksuznim hotelima. Rado ćemo rezervirati jedno mjesto i za vas.

Ne propustite ovu dvostruku priliku, radeći u osiguranju zaradite proviziju i ostvarite putovanja iz Vaših snova.

Sva putovanja su zabilježena foto aparatom i kamerom naših voditelja, a neke od tih fotografija možete vidjeti u našem foto albumu.